✓ Gratis bezorging & retour

✓ 30 dagen bedenktijd

✓ Maten t/m 10XL

Leren jassen heren

Leren jassen voor heren kopen doe je bij URBAN 5884, bekijk ons ruime assortiment.

Leren jassen heren kopen

Leren jassen voor heren kopen? Bekijk het assortiment van URBAN5884. Leren jassen zitten als gegoten, ze zien er mooi uit en zijn ook nog eens warm. De leren jassen waren voornamelijk bekend uit de Rock 'n Roll tijd waarin menige band zulke jassen droeg. Maar ook in de huidige eeuw zijn de leren jassen in trek, je ziet ze overal in het straatbeeld. En zeg nou eerlijk, ze zijn best gaaf toch? Leren jassen voor heren kan altijd, vooral die van URBAN5884, net als de leren jassen voor dames.

Welke heren leren jas is voor mij de beste keuze?

URBAN5884 verkoopt verschillende soorten leren jassen, denk aan jassen met bont, lange leren jassen en blazers. Het onderscheidende van URBAN5884 is het aantal maten. Leren jas voor heren kopen in XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL, 8XL, 9XL of zelfs 10XL? Dat is mogelijk! Wij willen leren jassen voor heren aanbieden, klein of groot. Naast leren jassen voor heren verkopen wij ook motorjassen in alle vormen en maten.

Leren jassen heren op maat

Welke kleur past het beste voor jou? Heb jij een grote maat? Neem dan contact op met ons. Wij kunnen mannen leren jassen op maat maken! Wij horen graag wat jouw wensen zijn voor een leren jas. Wij gaan met jouw wens aan de slag en zorgen voor een mooie leren jas op maat.

Leren jassen heren sale

Op zoek naar leren jassen voor mannen maar dan in de sale? Bekijk onze uitverkoop eens, wellicht jouw favoriete leren jas ertussen.

 

 

Titel

Ga naar de bovenkant